Als verbonden partij aan de Samenwerkingsovereenkomst toeristische marketing Veluwe 2018-2021 uitvoering geven aan de agenda via een collectieve marketingaanpak en een duurzame groei in de vrijetijdseconomie op de Veluwe.



Toelichting

--

Kwaliteit

Realisatie, optimalisatie en in stand houden van een duurzaam regionaal recreatief routenetwerk voor verschillende takken van recreatief gebruik in samenwerking met Veluwepartners en het Routebureau Veluwe. Samen met partners nemen wij deel in de ontwikkeling en promotie van de IJsseldelta als onderscheidend element.

In 2018 is een proces gestart tot intensivering van de ambtelijk/bestuurlijke samenwerking tussen de IJsselgemeenten en Marketing Salland, Visit Veluwe en de provinciale besturen gericht op  versterking van de zelfstandige recreatief/toeristische positie van de IJsseldelta binnen het programma Veluwe op 1. In het kader van de samenwerking binnen dat programma  is er een meer-jarenuitvoeringsprogramma vastgesteld dat de komende jaren gefaseerd wordt uitgevoerd. De Veluwe en aansluitende randgebieden zijn opgedeeld in verschillende belevingsgebieden met een elk eigen thema, die in 2019 verder worden uitgewerkt.

Met Visit Veluwe en lokale stichting Wij zijn Heerde (vanaf 1 mei 2019 genaamd Visit Heerde) overlegden wij over de intensivering van de lokale en bovenlokale marketing en promotie.