Wanneer zijn wij tevreden

Er heeft elk jaar een ondernemersevent plaatsgehad. Het uitvoeringsprogramma economie is conform planning gerealiseerd.

Stand van zaken

We werken conform de vastgestelde Economische Agenda 2022-2025 en doormiddel van de getekende oplegger behorend bij de agenda. In de agenda is het thema samenwerking opgenomen en staat aangegeven wat we hiervoor kunnen doen in samenwerking met de lokale ondernemersverenigingen. De vertaling hiervan wordt opgenomen in het jaarlijkse uitvoeringsprogramma voor Economie.

Sinds 2017 wordt er een jaarlijks (met uitsluiting van coronajaar 2020) ondernemersevent georganiseerd samen met de lokale ondernemersverenigingen. Met dit event stimuleren we de  samenwerking tussen overheid, ondernemers, onderwijs en organisaties. Daarnaast wisselen we kennis uit over grote actuele thema’s of transitieopgaven waar we samen voor staan.

Het uitvoeringsprogramma Economie (op basis van de vastgestelde Economische Agenda) is nog niet vastgesteld. Wel wordt gewerkt conform het concept wat al is opgesteld. Streven is om het uitvoeringsprogramma voor 2023-2025 uiterlijk in Q2 te laten vaststellen door het college. 

Tijd (indicator)

G